Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is gespecialiseerd werk. Niet bij elke schade aan de auto is spotrepair de oplossing. Wanneer bij bijvoorbeeld een deukje, parkeerschade of hagelschade de lak intact is gebleven biedt “Uitdeuken zonder spuiten” uitkomst. Maar zelfs als er lakschade is opgetreden dan kan dit na het uitdeuk proces relatief eenvoudig worden hersteld. De techniek ‘uitdeuken zonder spuiten’ is geschikt voor schades tot een maximale grootte van ongeveer een twee euro muntstuk, mits de laklaag heel is gebleven. Indien dit het geval is kan de schade relatief eenvoudig, voordelig en milieuvriendelijk worden hersteld. Vaak bespaart u met uitdeuken zonder spuiten tot wel 50% ten opzichte van klassieke herstellingen.

 

De kostenbesparing bij uitdeuken zonder spuiten zit in arbeid en materiaal. Waar bij spotrepair de arbeid hoger is en er meer herstelmaterialen nodig zijn, is er bij het uitdeuken zonder spuiten “slechts” speciaal gereedschap nodig en een goed opgeleide Dr. Vinyl auto-mecanicien. Met deze materialen en expertise is het in sommige gevallen zelfs mogelijk grotere deuken dan een twee euro muntstuk volledig te herstellen. Laat de specialist van Dr. Vinyl uw schade beoordelen: vraag hiernaast direct een bestek aan en stuur duidelijke foto’s van de schade mee! Onze experts doen u dan binnen 48 uur een gerichte prijsofferte.

 

Het uitdeuken zonder spuiten kan ter plaatse worden uitgevoerd. Heeft u interesse in de diensten van Dr. Vinyl of in een onderhoudscontract? Contacteer een servicepunt bij u in de buurt of vraag via ons offerte systeem eenvoudig een bestek aan. Wij helpen u met veel plezier verder.

 

Exterieur

– Steenslag camouflage

– Spotrepair

– Uitdeuken zonder spuiten

 

Interieur

– Dashboard herstellingen

– Stuurwiel herstellingen

– Geurverwijdering

– Interieur herstellingen

– Flocken

 

 

Vrachtwagens en touringcars

– Interieur touringcars

– Bekledingherstel touringcars

– Interieur vrachtwagens

– Stuurwiel vrachtwagens

– Dashboard vrachtwagens

Bestek aanvragen
Validatiecode: 81988