Steenslag camouflage

Steenslag veroorzaakt schade die vaak door de laklagen het plaatwerk beschadigd. Bij het nalaten van het herstellen en repareren hiervan kan het plaatwerk gaan roesten. Om steenslag schade te repareren kunt u ervoor kiezen om de delen te schuren, plamuren en te schilderen. Dit brengt alleen veel kosten met zich mee.

 

Bij Dr. Vinyl hebben we een hersteltechniek ontwikkeld die de steenslag schade zeer goed ‘camoufleert’. Met deze techniek worden de pitjes licht gevuld met lak die op kleurnummer wordt aangemaakt. Met deze methode wordt de schade als gevolg van steenslag op een zeer kosteneffectieve manier gecamoufleerd. Dr. Vinyl is dé specialist wanneer het gaat om steenslagschade herstellingen.

 

De herstelwerkzaamheden aan steenslag kunnen op lokatie worden uitgevoerd. Heeft u interesse in de diensten op het gebied van steenslagschade herstellingen van Dr. Vinyl? Contacteer dan een servicepunt bij u in de buurt. Of vraag via ons offerte– systeem eenvoudig een bestek aan voor sleenslag herstellingen en het repareren van steenslagschade.

 

 

Exterieur

– Steenslag camouflage

– Spotrepair

– Uitdeuken zonder spuiten

 

Interieur

– Dashboard herstellingen

– Stuurwiel herstellingen

– Geurverwijdering

– Interieur herstellingen

– Flocken

 

 

Vrachtwagens en touringcars

– Interieur touringcars

– Bekledingherstel touringcars

– Interieur vrachtwagens

– Stuurwiel vrachtwagens

– Dashboard vrachtwagens

 

 

Bestek aanvragen
Validatiecode: 99860