Spotrepair

Spotrepair bespaart u veel tijd en extra, onnodige kosten. Bekijk hier diverse voorbeelden van schades die Dr. Vinyl kan herstellen met spotrepair. Spotrepair biedt regelmatig uitkomst: voor schades aan de auto die zich beperken tot een deel van het koetswerk of de bumper is het niet nodig om het onderdeel te vervangen. Het is financieel aantrekkelijker om deze schade te herstellen. Waar 10 jaar geleden nog hele delen van de auto overgeschilderd moesten te worden kan Dr. Vinyl het beperken tot de “Spot”.

 

Spotrepair heeft als voordeel dat alleen de betreffende schade wordt hersteld. De omringende fabriekslak blijft in de originele staat. Door gebruik te maken van kleurnummers en een gepatenteerd kleurmengsysteem, kan exact dezelfde kleur worden gemaakt en worden gebruikt voor de afwerking van de herstelde schade.

 

Spotrepair bespaart u veel tijd en extra, onnodige kosten. Bekijk hierboven diverse voorbeelden van schades die Dr. Vinyl kan herstellen. Bent u er niet zeker van of een schade valt onder Spotrepair, contacteer ons dan gerust.

 

De meeste schadeherstellingen kunnen ter plaatse worden uitgevoerd. Heeft u interesse in de diensten van Dr. Vinyl? Contacteer ons dan direct, of vraag via ons offerte- systeem eenvoudig een bestek aan.

 

Exterieur

– Steenslag camouflage

– Spotrepair

– Uitdeuken zonder spuiten

 

Interieur

– Dashboard herstellingen

– Stuurwiel herstellingen

– Geurverwijdering

– Interieur herstellingen

– Flocken

 

 

Vrachtwagens en touringcars

– Interieur touringcars

– Bekledingherstel touringcars

– Interieur vrachtwagens

– Stuurwiel vrachtwagens

– Dashboard vrachtwagens

 

Bestek aanvragen
Validatiecode: 78449