Flocken

U kunt bij Dr. Vinyl terecht voor ‘flocking’. Flocken is een elektrostatische techniek waarbij gekleurde nylonvezels met een hechtlaag worden aangebracht op bijvoorbeeld textiel of uw dashboard, middenconsole, deurpanelen, deurbekleding, kofferbak, dakbekleding of hoedenplank. Flocken is uitermate geschikt voor beschadigde delen of voor het opnieuw stylen van uw interieur. Naast een fluweelachtige afwerking zijn geflockte delen warmte- isolerend, voorkomt het reflectie en is het condens- en geluidsreducerend.

 

Uw dashboard of hoedenplank professioneel laten flocken

 

Flocken is mogelijk op zowat elk oppervlak. Bij flocken worden elektrostatische nylonvezels met een hechtcomponent opgespoten. Hierdoor wordt het onderdeel bedekt met een gekleurde, fluweelzachte laag. Een zeer duurzame afwerking die in bijna elk denkbare kleur kan worden aangebracht. Maak bijvoorbeeld uw wagen helemaal eigen door uw dashboard, deurpanelen, hoedenplank of deurbekleding te laten flocken: uniek en stijlvol!

 

Anti- reflectie in het dashboard bij rallyauto’s

 

Een bekend fenomeen in bijvoorbeeld de rallysport: vervelende reflectie in het dashboard. Door de glanzende afwerking zorgt lichtinval op het dashboard in het donker voor storende (en gevaarlijke!) reflectie. Door uw dashboard te laten flocken heeft u geen last meer van dergelijke reflecties. Velen gingen u al voor en zweren bij het flocken van het dashboard van hun (rally-)wagen.

 

Contacteer ons voor meer informatie over flocken of verzoek ons hiernaast vrijblijvend om een prijsofferte.

 

 

 

Bestek aanvragen
Validatiecode: 97700